Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Surf problemen

3 antwoorden
  • Ik heb de laatste tijd problemen als ik wil surfen.de eerste pagina word wel opgehaald.5 minuten daarna worden alle verbindingen verbroken.icq,msn,aim. Geen enkele internet pagina is meer op te halen.ik zou mijn machine opnieuwe moeten opstarten wil ik verder gaan. Volgens chello kunnen ze zien dat er een timeout optreed,maar meer informatie hebben ze niet.wie heeft dit al eerder gehald en wat kan ik eraan doen. Volgends chello moet mijn virusscanner verwijderd worden en dan is het problemen verholpen. De verbindings blijft bestaan, omdat ik gewoon via winipcfg een ip adres van de dns server krijg. Ik maak gebruik van win98se. Wat kan ik er aan doen. ik heb al de netwerk omgeving opnieuw opgebouwd.
  • Dat is een complex probleem kan namelijk aan "jou" liggen of bij je provider Verhaal van virusscanner lijkt mij onlogisch. Zoiets kan wel door een firewall veroorzaakt worden. Heb je die effe uitzetten en kijken wat er gebeurt. Kan ook hardwarematig zijn, brakke NIC, hoewel dit minder waarschijnlijk is. Aan de andere kant kan het zijn dat je Kabelmodem niet goed werkt Of dat Chello ergens problemen heeft. Weet niet of je 2e PC hebt ? Maar die zou je es kunnen aansluiten en kijken wat er daar mee gebeurt. Zie je al snel waar het probleem ligt Wat gebeurt er trouwens als je je TCP/IP vrijgeeft en vernieuwd ??? win9x, start - uitvoeren - typ: winipcfg - alle vrijgeven en daarna alle vernieuwen winXP/NT/2000 start - uitvoeren - cmd- ipconfig /release daarna ipconfig / renew
  • Crazy J. bedankt voor je reactie.ik heb al een nieuwe NIC in zitten.Als ik de kable modem op zet is het probleem nog steeds het zelfde. Op een andere machine ook.Chello wil niet erkennen dat het probleem bij hun modem zit en zet omdat ze mij kunnen pingen is het niet meer hun probleem, maar de mijne. Winipcfg heb ik meerdere keren geprobeerd,maar ik blij het zelfde ip adres terug krijgen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.