Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Downloaden van .zip-bestanden

Anoniem
Martijn Verstappen
5 antwoorden
 • Ik heb laatst toen ik niet oplette (heel stom van me) per ongeluk dat vinkje weg gehaald bij het downloaden van een .zip bestand, en met het gevolg dat hij nu niets meer vraagt en gewoon dat bestand gelijk opend :evil: , waar ik dus helemaal niet blij mee ben

  –> Wie is hier creatief en weet een oplossing <–
 • Beetje onsuidelijk wat je schrijft. Vinkje weggehaald, maar bij welk programma?
  Gebruik een downloadmanager, bijv GetRight. Scan het bestand op virussen, kan je instellen in GetRight. En pak het bestand dan uit met bijv. Windows Commander.
 • Probeer nog eens een zip bestand te downloaden, maar dan de link naar het bestand met de rechter muisknop aanklikken en kiezen voor "Doel opslaan als…".
  Dan kan je opgeven in welke map je het bestand wilt opslaan. Waarschijnlijk wordt dit dan weer de standaard instelling.
 • Je bedoelt de melding die je krijgt als het downloaden klaar is? Dan krijg je deze melding helemaal niet meer. Wat je ook download.

  Kijk dan even bij IE in Extra - Internet opties - Geavanceerd en kijk of het vinkje bij: "melden als het downloaden gereed is"er nog wel staat.

  Succes
 • Jah, ik heb heb probleem opgelost net na dat ik deze thread had gepost…

  Je moest gewoon naar verkenner –> extra –> mapopties –> bestandstypen –> .zip –> geavanceerd –> en dan het vinkje bij "openen na downloaden bevestigen" in schakelen

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.