Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Favorieten vanaf andere partitie benaderen in XP

Anoniem
CyGho
4 antwoorden
  • Als je in Outlook Express 6 van XP naar Extra/Opties/Onderhoud/Archiefmap gaat kun je de partitie waarop je e-mail opgeslagen wordt veranderen, noodzakelijk bij b.v. terugzetten van een Ghost-image. Nou staat me zoiets bij dat je in XP ook je Favorieten vanaf een andere partitie kan benaderen. In W98 ging dat prima door het pad in de registry te veranderen, b.v. C:\Windows\Favorites werd dan b.v. D:\Favorites. In XP werkt dat niet en bij Extra/Opties kan ik het niet vinden. Weet iemand hier een oplossing voor?
    Bedankt vast.
  • volgens mij in: extra>opties>onderhoud>archiefmap>wijzigen. Wijzigen naar een andere partitie. Daarna het bestand terug kopieren, vanaf die andere partitie. Staan ze op twee plekken. Of bedoel je dit niet?
  • [quote:48d00cad86="Henk Bakker"]volgens mij in: extra>opties>onderhoud>archiefmap>wijzigen. Wijzigen naar een andere partitie. Daarna het bestand terug kopieren, vanaf die andere partitie. Staan ze op twee plekken. Of bedoel je dit niet?[/quote:48d00cad86]
    Bedankt voor de reactie maar sorry, dit bedoel ik niet. Het punt is juist dat er in mijn IE 6 browser helemaal geen optie 'onderhoud' is, wèl in Outlook Express. In IE 6 laat Extra>Internet-opties 7 tabs zien: Algemeen, Verbindingen, Programma's, Beveiliging, Privacy, Inhoud en Geavanceerd. In geen daarvan kan ik Onderhoud ontdekken. :o
  • Bij mij is het wel gelukt. Ik heb in het register gezocht naar elke sleutel met het woord 'favorites' erin. Als daar het oude pad in stond, veranderde ik dat is het nieuwe pad (op een andere partitie dus). Het was een heel karwei want ik vond nogal wat sleutels. Na een reboot werkte alles perfekt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.