Vraag & Antwoord

Anders (internet)

kan je een utp-kabel verlengen??

4 antwoorden
  • ff vraagje>> Ik krijg binnenkort kabel :lol: en dan hebje zo'n utp kabel nodig, die hebben we hier neergelegd maar die is een beetje tekort, mijn vraag is dus of je die kan verlengen???
  • ja, zijn speciale "koppelblokjes" voor te koop UTP koppelstuk RJ45 moet een gemidd. computerboer wel hebben
  • Je moet gewoon losse kabel kopen (UTP Cat 5) op de juiste lengte en losse stekkertjes (RJ-45). Je hebt alleen wel een krimptang nodig om de stekkertjes te monteren. Als je dit doet, let dan ook op de volgorde van de draden (cross-over). Op internet zijn zat plaatjes/uitleg hierover te vinden.
  • [quote:f058e65a95="JP-Sjonnie"]Je moet gewoon losse kabel kopen (UTP Cat 5) op de juiste lengte en losse stekkertjes (RJ-45). Je hebt alleen wel een krimptang nodig om de stekkertjes te monteren. Als je dit doet, let dan ook op de volgorde van de draden (cross-over). Op internet zijn zat plaatjes/uitleg hierover te vinden.[/quote:f058e65a95] hoezo "moet" :( Vraag is toch hoe een UTP kabel verlengen Met een koppelstukje dus :roll: Kwaliteits/snelheidsverlies met een gewone kabelinternetverbinding, is (bijna) nihil En voor kabelinternet heb je 9 van de 10 keer een "normale" UTP kabel nodig en geen cross-over. Denk dat jij je vergist met twisted :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.