Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Kan geen Internetpagina's openen buiten mijn browser.

Peter Huf
10 antwoorden
  • Hoi, Ik werk met XP Pro en MS 6.0 explorer.
    Na upgraden microsoft hotfix werkt mijn internet ineens niet goed. Ik kan wel de startpagina ontvangen en zolang ik in mijn browser blijf surfen werk alles perfect…maar als ik 'n pagina open buiten de browser, krijg ik 'n blanco pagina te zien. de url vermeld "about blanc". Ik heb de hotfix weer verwijdert..maar het probleem blijf bestaan.
    Wie oh wie kan mij helpen !!! :o
  • Wt bedoel je met een pagina 'buiten je browser' openen?
  • hoi…het is wat lastig uitleggen, als ik op internet zit gaat surfen prima zolang de volgende pagina de vorige vervangt. Soms zijn er links die 'n nieuwe pagina openen (net zoals 'n cookie)…die pagina's zijn blanco…explorer ontvangt geen adres url. Dus ik kan niet meer naar nieuwe sites surfen. Ik hoop dat dit wat duidelijker is, ben niet zo behendig in surf-termen :oops:
  • okeeeeeeeeee……….
    Dus je kan deze pagina niet openen :(
    Welke versie van internet explorer heb je? (help->info)
  • Yep…dat is het probleem…ik werk met versie 6.0.2600
  • Ehm.. vanaf wanneer heb je dit gehad? Toen je bent overgestapt op IE6 of had je dit al eerder? Probeer eens een update binnen te halen?
  • Als je geen NIS o.i.d. gebruikt dat dit zou kunnen veroorzaken, dan ga je naar Start/uitvoeren, en type de volgende regel, gevolgd door 'OK'
    Je hoort een bevestiging te krijgen dat het registreren van de dll gelukt is:

    regsvr32 Urlmon.dll

    Suc6,
  • Ik gebruik vanaf het begin deze explorer…het probleem is zich voor gaan doen na installatie microsoft update(2 weken geleden). Deze weer verwijdert,maar probleem blijft. Oja, ook regsvr32 Urlmon.dll geprobeert…maar (snif,snif) geen geluk,werk nog steeds niet!
    In ieder geval…Boys, bedankt voor het meedenken…stel ik zeer op prijs :lol:
  • Probeer IE eens te repareren:
    Start > Uitvoeren > sfc /scannow (Let op spatie voor /) met de CD ROM van XP in je drive.

    Grtz,
  • Jongens…alles geprobeert…maar noppie…heb van ellende maar Netscape geinstaleerd…werkt wel goed. In ieder geval…bedankt voor alle moeite !!!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.