Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Welke gratis internet provider is het beste?

Anoniem
gerben
4 antwoorden
  • Ik vroeg mij af welke gratis internetprovider nu het beste en het snelst is.
    De verbinding zal gaan via een 56k modem (telefoonlijn dus). En zijn er verder nog zaken waar je rekening mee moet houden bij een gratis internet provider?
  • hcc :lol:
  • [quote:9f9dd6757c="J.A.Maurer"]hcc :lol:[/quote:9f9dd6757c]

    Maar dan moet degene lid worden van de HCC neem ik aan. Het is namelijk niet voor mezelf, heb zelf ADSL :D
  • Dzja. Zonnet functioneert perfect bij mij met een 56k6 - minstens zo goed als m'n oude worldonline/Tiscali-abonnement (!). Je moet het alleen niet voor e-mail gebruiken, want die gratis server is meer down dan up. het schijnt dat Wanadoo het ook prima doet - en daar werkt de mail ook goed, heb ik gehoord. De verhalen over MyWeb zijn ook zeker niet slecht trouwens - volgens sommige tests is dat de snelste.

    Een handig overzichtje van de mogelijkheden vind je (bijvoorbeeld) op www.internetten.nl. Verder sterft het van de 'test' die lang niet allemaal even onafhankelijk zijn als ze zelf zeggen, of in elk geval opvallend incompleet of verouderd. Ik zou zeggen: neem gewoon twee of drie van die gratis accounts, zorg dat je je aanmeldt met behulp van een (tijdelijk) gratis e-mailadres (hotmail, freeler) zodat je niet geheel wordt ondergespamd, en dan heb je altijd wel ergens een geschikte verbinding…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.