Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Tijdens downloaden van meerdere bestanden blokkeert internet

Anoniem
Hans.Vosman
2 antwoorden
 • Afgelopen week heb ik geprobeerd nieuwere Win 98 en WinXP Nvidia drivers te downloaden voor mijn G4MX460 videokaart. Als ik probeer tegelijkertijd 2 bestanden te downloaden verloor ik mijn totale internet verbinding. Dus downloaden, e-mailen en gewoon internetten was niet meer mogelijk. (Eer)gisteren is het mij gelukt om de bestanden alsnog te downloaden maar dan 1 bestand tegelijk :-?. Wat mij opviel was de download snelheid van mijn standaard hccnet ADSL verbinding: 130 kB/s … en de 2e download 250 kB/s :roll:. Dat kan toch helemaal niet …
  De sites die ik heb geprobeerd zijn de nvidia driver site en guru3d.

  Wat mij verbaasd, is dat de totale internet verbinding voor lange tijd blokkeert. Is dat een nieuw feature is, of staan bepaalde sites niet meer toe dat er meerder bestanden tegelijk worden gedownload? Of stagneert toevallig de internet verbinding zelf (dan ligt het dus aan mijn provider?)?
  Of ligt het aan de Sitecom router/switch die nu alweer bijna 2 weken in gebruik is? Ik heb dit met Win98, WinXP op zowel de nieuwe als de oude installatie Verder download ik zo nu en dan wat: WIndows update en drivers. Kijkend naar de data in de internet temporaries haal ik zo'n beetje 100 MB/week aan normale internet data binnen. Dus ik kan mij geen grootverbruiker noemen. Aan/uit zetten van de router/switch, het ADSL modem en/of de computer heeft ook geen effect :cry:.

  Heeft iemand vergelijkbare ervaringen?
 • Wat mij opviel was de download snelheid van mijn standaard hccnet ADSL verbinding: 130 kB/s … en de 2e download 250 kB/s :roll:. Dat kan toch helemaal niet …>>

  Denk dat je 130 kbs bedoelt en geen 130 kBs. De b staat voor bit en de B voor byte. 8 bits = 1 byte.


  Wat mij verbaasd, is dat de totale internet verbinding voor lange tijd blokkeert. Is dat een nieuw feature is, of staan bepaalde sites niet meer toe dat er meerder bestanden tegelijk worden gedownload?

  Wat blokkeert er? Kan je helemaal geen verbinding meer krijgen met HCCnet of alleen niet meer met een site? Je hoort wel direct weer een verbinding te krijgen, geen idee waar dat aan ligt.

  Je kan aan de grootte van je map met tijdelijke internetbestanden nooit zien hoeveel je hebt gedownload!! Daar worden alleen wat dingen opgeslagen die vaak worden gebruikt: wat plaatjes e.d.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.