Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Hcc internet probleem-oplosser

6 antwoorden
  • Van de Hcc krijg ik wekelijks een email en daar stond de laatste keer iets in over de “internet probleem-oplosser. Ondanks dat mijn internet verbinding goed werkt wil ik zulke dingen toch altijd uitproberen, zo ook met dit programmaatje. Nu is het zo dat ieder keer na het opstarten ik geen verbinding meer krijg (fout 800) en iedere keer moet ik die probleem-oplosser aanspreken om toch weer wel verbinding te krijgen, dat luk dan wel, maar ieder keer na opnieuw de comp opgestart te hebben lukt het me niet om verbinding te krijgen. Dus weer die probleem-oplosser er op los laten en voila, verbinding daar! Ik dacht ik zet een van m’n oude images weer terug zodat ik dit probleen niet meer heb maar helaas, zelfs in een image waar ik het niet eens gebruikt heb krijg ik geen verbinding tot stand. Achteraf dom van mij om iets uit te proberen als iets goed werkt maar ja….. Weet iemand raad met dit rare verschijnsel?
  • iets in het register achtergebleven?
  • nee, dat zou niet moeten kunnen , want in de vorge images was dit programma niet gebruikt, dus het is mij een raadsel dat nadat die image teruggezet is dat het nog steeds niet werkt.
  • bij mij precies hetzelfde, nadat ik dit gebruikt heb moet ik na iedere reboot dit programma aanspreken om verbinding te krijgen.
  • [quote:3911478454="gm.kits"]bij mij precies hetzelfde, nadat ik dit gebruikt heb moet ik na iedere reboot dit programma aanspreken om verbinding te krijgen.[/quote:3911478454] Jullie vermelden er niet bij hoe je op Internet komt: modem, DSL, kabel. Het lijkt mij dat als het niet aan je besturingssysteem ligt het aan de hardware (netwerkkaart/modem) moet liggen. Modem resetten? :-?
  • adsl modem, heb ik inderdaad ook ge-reset maar ook dit mocht niet baten meestal na een re-boot wil die nog wel verbinding zoeken, maar even uitgezet te hebben doet ie het weer niet. Toch vreemd , die probleemoplosser maakt van subnetmask: 255.255.255.0 dit zou het moeten zijn, maar toen die nog goed funtioneerde stond ie altijd op 255.0.0.0. en dat al zo'n 8 maanden. misschien rare vraag, maar kan het zijn dat die'probleemoplosser' een of andere instelling naar het modem verstuurt?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.