Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Kan sommige pagina's ineens niet meer openen

6 antwoorden
  • Van de een op de andere dag kan ik opeens sommige pagina's niet meer open :( Het zijn de paginas van de ns (ns.nl) en die van cdfreaks (cdfreaks.com). Met andere pagina's heb ik geen probleem en ik bezoek er toch nogal wat per dag. Het rare is dat ik op mijn laptop de pagina's wel kan openen, hoewel die bijna hetzelfde is geconfigureerd ?? Ik kan me niet herinneren dat ik iets speciaal geinstaleerd heb, want ik zet niet veel nieuwe dingen op de computer. Heb het ook al geprobeerd met of zonder firewall (zonealarm pro) maar dit heeft ook geen resultaat... Draai met winME IE6.0 en zonealarm pro Heeft iemand enig idee waarom ik problemen heb met deze twee sites ??
  • Vergeet trouwens te melden dat ik mijn aansluiting via @home heb. En krijg gewoon de melding : kan pagina niet openen (kan server niet vinden) bij de site van de ns wordt de site van msn zoeken geopend met links van de ns erop (reisinformatie enz) maar als ik daar dan op klik krijg ik alsnog de melding : kan de pagina niet vinden Ik heb ook niet de proxyserver ingesteld.
  • Maak de map tijdelijke internetbestanden eens leeg.
  • Maak elke dag mijn temp. internet files en mijn cookies map leeg. Kan het dus ook niet aan liggen. Gebruik ook geen pop-up software...
  • GELUKT ! Het is gelukt met WINIPPCFG het dit een keer uitgevoerd en kan de sites weer bereiken. Ik snap niet hoe het kan, maar het werkt.
  • :(

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.