Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Popup reclame

Anoniem
Driversr
7 antwoorden
 • Ik wil popup reclame op m'n site gaan zetten. Nu zoek ik zo'n site waar je dat kan laten doen, maar ik wil zeker weten dat ik uitbetaald word weet iemand een site?
 • Weet je wel waar je aan begint? Er zijn zeer weinig gebruikers te vinden die zitten te wachten op pop up reklame. Ze zullen je site hierna ook links laten liggen en ik denk niet dat dat de bedoeling is.

  Helpen zal ik je dan helaas ook niet…..al is het alleen al voor mijn eigen :)

  Er zijn trouwens ook maar zeer weinig waarvan ik heb gehoord dat er echt goed uitbetaald wordt. En voordat je er een beetje winst uit hebt, zul je toch heel wat hits moeten krijgen.
 • Ik weet waar ik aan begin. Ik wil die popupreclame om een domeinnaam + hosting te kunnen betalen (geen zin om van m'n werkgeld en zakgeld af te halen want ik spaar voor een comp). Ik heb zo'n 400 bezoekers per dag. [b:53de38e8bc] weet iemand een goede of zo? [/b:53de38e8bc]
 • Ik heb van aanderen gehoord dat kliks.nl goed schijnt te zijn, maar zelf gebruik ik het niet. Ik vind al die reclame ook altijd erg vervelend.
 • [quote:74cb8dcb94="Dummetje"]Ik heb van aanderen gehoord dat kliks.nl goed schijnt te zijn, maar zelf gebruik ik het niet. Ik vind al die reclame ook altijd erg vervelend.[/quote:74cb8dcb94]

  Met kliks.nl mag je geen gebruik maken van pop-ups.
  Zelf maak ik gebruik van :
  - kliks.nl (betaald uit)
  - amazon.com (idem)
  - allposters.com (idem)
  - reporting.net (idem)
 • http://www.tradedoubler.com
 • [quote:bb87d3a443="Carlmeijer"]http://www.tradedoubler.com[/quote:bb87d3a443]

  Tradedoubler niet zo enthousiast over

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.