Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Sygate en Webcam (Camarades) probleem

Anoniem
Borrius
2 antwoorden
 • De camera zit op de Cliënt (maakt gebruik van Camarades). Op de master heb ik Sygate V4.2 geïnstalleerd. Ik krijg de Camera niet online. Voor de rest werkt alles goed.

  Om Sygate te configuren voor de webcam wordt er verwezen naar AppRule.cfg. Maar die is niet aanwezig in de Sygate directory. Neem aan dat dat komt omdat ik de versie 4.2 gebruik. Er wordt namelijk gesproken over een oude versie van Sygate.

  Mijn vraag is nu dus… hoe moet ik Sygate 4.2 configuren om de camera, die dus op de Cliënt-PC zit, online te krijgen.

  Mocht u een antwoord op de vraag hebben, dan hoor ik dat graag.
  Groetjes en b.v.d.
  Wim
 • Weet niet of sygate net zo'n programma is als Wingate, dat ik zelf met prima resultaten gebruikt heb met camarades, maar voor tips kun je eens kijken op de FAQ-lijst van de camarades-site. Er staan veel goede tips en linken naar sites, die hulp bieden aan allerlei configuraties.
  Werkt de camera wel via de server? Heb je wellicht een Firewall? Het is heel goed mogelijk dat de firewall belet op te zenden en te ontvangen, daarvoor kun je bepaalde poorten open zetten o.a. een udp-poort. Meer info staat bij de FAQ's op camarades. Een andere oorzaak kan zijn de capturekaart, welke je gebruikt. Zo wordt door camarades geen ondersteuning geboden voor producten van pinnacle.
  Hoop dat je een oplossing vindt en hier ook plaatst.
  Succes :roll:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.