Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Outlook Express map verdwijnt soms

Anoniem
None
3 antwoorden
 • Hallo,

  Buiten de bekende mapjes postvak in - uit en verzonden items, heb ik ook nog zelf wat mappen gemaakt.

  Nu wil het wel eens gebeuren dat op een of andere manier plotseling een map foetsie is. Ik zal zelf wel de schuldige aan zijn. :oops:

  Maar mijn vraag is, hoe kan ik dit beveiligen? Bijvoorbeeld met een melding "weet u zeker dat u….?"

  Ik gebruik win XP home edition.
 • Gebruik je soms een virusscanner die slecht in gecomprineerde bestanden kan werken? Ik bedoel dat ie een virus detecteert en jij op verwijderen klikt zodat die virusscanner vervolgens het hele bestand (hele map) verwijderd??
 • Nee

  Ik klik bijvoorbeeld op een map om 'm te opnen/bekijken. Waarschijnlijk verschuif of klik ik per ongeluk met de muis. Soms is het zo dat de map gelukkig als submap ineens ergens staat, dus is dat niet zo erg. Maar in dit geval is die weg.
  Gekker nog; vaak zie je in de map waar dus postvak in enz. staan wél het bestand staan maar in oulook express is die mapnaam niet meer terug te vinden.
  Wat ik dan doe is gewoon het bestand inkwestie even kopiëren naar andere partitie. Dan maak ik in outlook express gewoon opnieuw die mapnaam aan. Als ik dan weer bij de bestanden kijk bij postvak in enz enz. staat daar dus keurig de "nieuwe" naam. Daarna kopiëer ik dat bestand van de andere partitie naar het gelijknamige bestand.
  Als ik dan in outloook express terug ga, zie ik keurig alle mails weer in de juiste map

  Maar wat nu het geval is, is dat de mapnaam én dus ook het bestand weg is. Dus hoe voorkom ik zoiets ? Al was het maar met een vraag "weet u zeker dat u dit wilt verwijderen …"
  :cry:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.