Vraag & Antwoord

Anders (internet)

KazaaLite functies

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Bezig met downloaden krijg ik plotseling een pop-up met een bericht op het scherm met vragen over iets dat kennelijk vanaf mijn PC is geupload. Kon de vraag nog beantwoorden. Ben nu niewsgierig hoe dat werkt maar aangezien KazaaLite geen uitgebreide help kent en de betreffende menufunctie (bestand selecteren, klik rechter muisknop) niet lijkt te werken de vraag of iemand hier ervaring mee heeft en zo ja hoe dat dan wel werkt.

  Ik ben zééééér nieuwsgierig. :wink:
 • In het zoekscherm en als een bestand aan het downloaden is kan je gewoon je gewoon met de rechtermuiskmop en dan de optie 'Stuur een berichtje naar deze gebruiker'.

  Zodra een bestand eenmaal geheel gedownload is werkt dit niet meer, je ziet dan immers ook geen username staan van degene waarvan je hebt gedownload.
 • Het moet ook kunnen na het downloaden want de vraag die ik kreeg had betrekking op het niet kunnen openen van een bestand. Dat ontdek je pas als het downloaden klaar is. Overigens heb ik na verder zoeken wel het gevoel gekregen dat de functie alleen werkt als er sprake is van 1 adres. Vaak staan er meer in en dan krijg ik het niet voor elkaar. Dus …..
 • Met meerdere gebruikers kan het ook, dan moet je op het plusje links klikken, en dan 1 gebruiker selecteren.
 • Dat is logisch natuurlijk.
  Bedankt :P

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.