Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Hoe moet ik hotmail deactiveren??????

Anoniem
webspider
8 antwoorden
 • weet iemand hoe ik hotmail moet deactiveren?????
 • Normaal gesproken deactiveren dit soort diensten zich automatisch als je gedurende een bepaalde tijd niet inlogt.
 • Meen als je 30 dagen niet meer inlogd, je account wordt gedeactiveerd.
 • Je kan je MSN Hotmail-account ook sluiten door je gedurende 30 dagen - of binnen de eerste 10 dagen na het instellen van je account - niet aan te melden. Daarna wordt je account door Hotmail gemarkeerd als "Niet-actief". Je opgeslagen berichten worden dan verwijderd en inkomende berichten worden teruggestuurd naar de afzender. Je kunt je account op ieder gewenst moment opnieuw activeren door naar de aanmeldingspagina te gaan en jouw aanmeldingsnaam en wachtwoord in te voeren. Als je account gedurende 90 dagen "Inactief" blijft, verwijdert Hotmail de account permanent. Na deze verwijdering kun je je account niet opnieuw activeren en moet je een nieuwe account aanmaken.
  Let op: Als je je MSN Hotmail-account voor altijd wil sluiten, meld je dan niet aan bij Hotmail of een andere .Net Passport-site (zoals Messenger of eShop) voor de volledige 90 dagen. Met andere woorden : als je MSN Hotmail account gesloten is, dan is je .Net Passport-account ook gesloten.
 • AAN BELG ,,,Weet je toevallig ook of dat je de mailbox van buitenaf leeg kan maken,mijn dochter heeft een virus in de mailbox zodra ze hem wilt openen valt hij weg,blijkbaar heet het virus GOLD-FISH.
  Ik kan er niet in m.b.v TWIGGER ,hier staat geen hotmail of msn provider vermeld .
  Ik hoor het graag van je.
 • Je MSN mailbox kan je alleen in als je aangemeld bent. Een andere mailbox kan je soms bij via de site van je provider.
 • Uit je reactie begrijp ik dat het niet mogenlijk is,of gewoon 30 dagen niet aanmelden onder haar eigen naam,dan word hij vanzelf leeggemaakt.

  Alvast bedankt voor je reactie
 • Noteer ook dat HOTMAIL van Microsoft is, en je voor alles moet inloggen.
  Hou er dan ook rekening mee dat zolang je ingelogd bent om email te lezen of een bericht aan maken, Mottigesoft alle gelegenheid heeft om effe uw PC na te kijken. En ons dan maar druk maken over onze privacy, terwijl we op internet zelf meestal onze privacy te grabbel gooien.
  Er zijn andere providers met gratis email en POP-adres. Met een pop adres moet je alleen inloggen om te verzenden of te ontvangen. De ontvangen email staat dan op je eigen PC.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.