Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Windows messenger: a new version is available

Anoniem
Gooly
3 antwoorden
 • Ik wordt werkelijk compleet gestoord van Windows messenger wanneer er weer eens een nieuwe versie uit is. Vanaf dat moment word ik continu lastig gevallen met die mededeling, terwijl ik meestal geen zin heb om dat ding te gaan downen omdat ik geen behoefte heb aan de onzin die ze er dan weer bij hebben gestopt, en vaak word het ding er nog lekker van dan het al is. (De enige reden dat ik het ding gebruik is overigens dat het tegenwoordig zo stil is op ICQ en Jean et alleman de laatste tijd op MSN zit, maar ik vind het een pokkeding eerstekas)
  Nu zit er bij die melding wel een optie: [i:4fe5e4adaa][b:4fe5e4adaa]Meld dit een week lang niet meer[/b:4fe5e4adaa] [/i:4fe5e4adaa](of zoiets :) ) Waar je een vinkje bij kunt zetten, maar er zit geen optie bij: [i:4fe5e4adaa][b:4fe5e4adaa]Houd op met dit gezever en laat me voortaan met rust, ik maak zelf wel uit of ik een andere versie wil[/b:4fe5e4adaa][/i:4fe5e4adaa].
  Als het al mogelijk is om uit te zetten, zal ik waarschijnlijk het register in moeten duiken, maar ik heb geen idee waar ik moet kijken. Iemand een idee hoe ik deze optie voorgoed zijn irritante nek omdraai?
  Ik draai overigens Windows XP prof.
 • Je kunt ook messenger verwijderen en trillian installeren. Verbindt met zowel icq als msn. Geen reclame of ander gezeik, en checken voor updates kun je uitzetten.

  http://www.ceruleanstudios.com/trillian/index.html
 • Hoi

  Gewoon msn eraf knikkeren. Heb ik ook gedaan.
  Elders op deze site vindt je hoe dat moet

  groet

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.