Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Geschiedenis en Temp. Internet files NIET wissen?

Anoniem
roeske
6 antwoorden
 • Hallo, een beetje vreemde vraag:

  In ons gezin wordt er helaas vaak geinternet voor 'het plezier'. Om dit een halt toe te roepen zou ik er graag voor willen zorgen dat het niet meer mogelijk wordt om op de knoppen van 'geschiedenis wissen' en 'tijdelijke internet bestanden wissen' te drukken. Dan ben ik namelijk ook al mijn links kwijt in de adresbalk, en dat ergert me mateloos.

  Weet iemand hoe ik dit voor elkaar krijg?
  Alvast bedankt
  R. Sanchez
 • je kan ze toch ook in favorieten stoppen ?
  Kan je in het gezin geen afspraken maken hierover ?

  Verder zou ik het niet seq weten.
 • Dan krijg ik straks een lijst met honderden favorieten, ofzo. En de geschiedenis is vooral bedoeld om websites die [b:93ba5aad7c]achteraf[/b:93ba5aad7c] nuttig/handig bleken te zijn terug te vinden.

  (Helaas ligt de zaak thuis nogal gevoelig…)
  Ciao
 • als je wil hebben dat bv.je gezin niet ziet waar je zoal naar kijkt of toegaat, sla het eerst op onder favorieten,maak dan een map aan en geef het een naam en sleep van je favorietenbalk de links naar de map,het neemt niet zoveel ruimte in ongeveer 1kb per link,wil je helemaal niet dat ze de map kunnen vinden maak de map dan onzichtbaar,rechtsklik op map eigenschappen,verborgen aanvinken,ok,als je de map weer wil openen,maak dan alle bestanden/mappen weer zichtbaar,onder extra mapopties.
  sukses..vedion.
 • Ik denk dat je mn vraag een beetje verkeerd (of zelfs niet ;) ) hebt gelezen….

  Maar toch bedankt :roll:
 • Welk besturingssysteem gebruik je? Onder Win XP kun je verschillende accounts aanmaken. Voor elk van je gezinsleden een.
  Dan heeft ook iedereeen z'n eigen surfgeschiedenis. In Win 98 weet ik niet meer of dat kan (slecht geheugen :( )

  Als je helemaal wilt voorkomen dat ze surfen of naar bepaalde sites gaan, zul je toch de confrontatie aan moeten gaan en een gevoelig onderwerp moeten aansnijden. :D :wink: .

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.