Vraag & Antwoord

Anders (internet)

usb router

Anoniem
ponchovogel
8 antwoorden
 • Als je adsl via usb modem hebt is het dan mogelijk een goedkope router hiervoor te vinden.Prijs €100 max.Er is er nl een voor ethernet modem die €79 kost maar ik kan er voor usb geen vinden.
 • Ik denk ook dat je weinig kans maakt. Een router heeft namelijk altijd een ethernet-interface (tenminste, ik heb er nog nooit een met een andere interface gezien)
 • als je internet bestelt dan kan je kiezen uit 2 modems een daarvan is de usb modem en die wil ik naar een router leiden en vanuit die router naar de pcs…dat moet toch kunnen aangezien de modem normaal naar een usb poort van je pc gaat.
 • En hoe wil je een USB aansluiting in een router met ethernet aansluiting douwen?

  Een USB-modem sluit je aan op een PC door middel van de USB-interface. Aangezien routers gemaakt zijn voor een netwerk heeft deze alleen maar aansluitingen voor een netwerk en dus geen USB.
 • dat is dus mijn vraag als je goed leest ….wat ik zoek is een router die usb kan verdelen in meerdere poorten en die naar max 4 pc s kan sturen.Ze bestaan wel maar zijn erg duur en k zoek er een onder de 100uuro.
 • [quote:d8469a0d40="ponchovogel"]dat is dus mijn vraag als je goed leest ….wat ik zoek is een router die usb kan verdelen in meerdere poorten en die naar max 4 pc s kan sturen.Ze bestaan wel maar zijn erg duur en k zoek er een onder de 100uuro.[/quote:d8469a0d40]

  Ik denk dat je een USB hub en een netwerk HUB-Switch door elkaar haalt. Netwerken werken via ethernet (UTP aansluiting).
  Wat je wel hebt is een ethernet aansluiting via USB connectie op je PC, een soort NIC dus
 • laat ik het dan anders vragen;als je een modem van adsl hebt en je hebt de usb modem dan is dat bedoeld voor 1pc die t ontvangt via de usb poort op de pc.Nu wil ik t op meerdere pcs zonder eerst een server te hoeven draaien (pc server).Ik wil namelijk een router en nu is dan ook mijn vraag is er een router die usb kan ontvangen en versturen naar bv. 4pcs.En ja die is er; http://www.draytek.co.uk/products/vigor2200usb.html
  Maar deze is erg duur.Aangezien er voor ethernet wel goedkope zijn (70 uuro) hoop ik dat dit er voor usb ook is want ik wil die modem op een router aansluiten en die modem heeft usb uit en geen netwerk kabel.Ben ik nu duidelijk genoeg of niet???
 • poncho, dat wordt zoeken via google naar een concurrent van deze Vigor.
  Het is me duidelijk. Uit mij hoofd weet ik het niet.
  Laat de MOD dit topic verplaatsen naar Hardware Anders of naar Netwerken of open een nieuw topic.

  Je zoekt dud een router alleen moet de Modem aanlsuiting ervan USB zijn en geen ethernet wat gebruikelijk is. Succes ?
  (ps kan je die USB modem nioet omuilen tegen bijbetaling ?)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.