Vraag & Antwoord

Anders (internet)

isdn netcard 2 geschikt voor win 2000?

Anoniem
webspider
5 antwoorden
 • Hallo,
  Kan iemand mij vertellen of de isdn Netcard 2 geschikt is voor win 2000?
  Zo Ja , welke kabel gaat er in de netcart en waar sluit ik hem op aan (Quatrofox of op het witte isdn 2 kastje)
  Alvast bedankt
 • Volgens mij heet dit crosspost.
  Als je het zo graag zo snel wil weten ga dan naar een winkel :evil:
 • De ISDN kaart wordt niet aangesloten op de Quattrovox maar rechtstreeks via de S0 bus op de NT1. Op de Quattrovox sluit je alleen maar normale (analoge) apparatuur zoals telefoons, faxen en inbelmodems aan. Je kunt de bijgeleverde CD ROM controleren op drivers voor Win 2000.
 • Als je nou gewoon even gegoogled had!!!

  Zie hier:

  KPN NetCard.2


  De NetCard.2 is een interne ISDN-kaart en opvolger van de NetCard.1. De eerste NetCard was als ISA uitgevoerd, een verouderd en steeds minder gebruikt type insteekkaarten voor PC's. De nieuwe NetCard is een moderne PCI-versie. De kaart is eenvoudig te installeren en ondersteunt Windows 3.11, Windows 95/ 98, Windows NT 4.0 en Windows 2000. Er wordt geen speciale software bijgeleverd, de belangrijkste functies zoals toegang tot internet, het gebruik van telebankieren en ondersteuning voor het versturen en ontvangen van faxen worden namelijk al direct door de drivers geboden. Voor het gebruik van bijvoorbeeld de faxfunctie is nog wel aparte faxsoftware nodig, al worden hieraan geen speciale eisen gesteld. Omdat in de drivers een faxmodem is opgenomen kun je deze in het faxpakket eenvoudig selecteren. De in de drivers opgenomen modememulatie maakt het bovendien mogelijk direct gebruik te maken van bijvoorbeeld Girotel Particulier voor telebankieren. Inmiddels kun je ecter ook direct via ISDN naar Girotel Zakelijk bellen. De NetCard.2 biedt al met al dus extra functionaliteit ten opzichte van zijn voorganger, de prijs is echter gedaald.  Uitvoering en prijs (incl. btw)
  NetCard.2
  fl. 129,- / 58 Euro

  Marktstatus
  Volop leverbaar.

  Ondersteuning
  Windows 3.x
  Windows 95, 98, ME
  Windows NT, 2000
  Linux
  CAPI 2.0 standaard

  Links
  Homepage KPN
  Downloaden drivers
 • Moet ik daar een speciale isdn kabel voor gebruiken of is een 1op1 netwerkkabel ook goed?want die past n.l.ook in het NT 1 kastje

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.