Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Foutmeldingen iexplorer 6.0

tulanez
2 antwoorden
  • Hallo,

    Graag uw mening en eventueel oplossing over het volgend probleem :

    Sinds meer dan een maand krijg ik foutmeldingen tijdens het surfen met iexplorer 6.0 Update vanaf 5.0/ Outlook Express 6.0 update vanaf 5.0 /Os =Win98 se:

    Foutmelding: Ongeldig pagina in module "MSHTML.DLL." Of foutmelding in unknow module.

    Volgens berichten in verschillende forums zouden deze problemen ook voorkomen in WIN XP waardoor ik installatie van XP steeds uitgesteld heb.

    In de browster iexplorer 6.0 update vanaf 5.0 krijg ik eveneens de foutmelding "OE 0000525 in VXD VMM (01) +00004257"
    In de meldingen word gevraagd het rapport te zenden naar Microsoft vervolgens sluit iexplorer zich af en start opnieuw op.

    Win 98 se heeft meer dan een jaar stabiel gewerkt en werkt nog steeds foutloos alleen bij het surfen zijn problemen.
    De file "MSHTML.DLL" heb ik verwijderd onder dos en iexplore 6.0 opnieuw volledig geinstalleerd zonder verbetering
    In browster Opera krijg ik eveneens foutmeldingen ongeldig pagina in "unknow module
    De computer werd grondig gecheckt op virussen en spyware.
    Laatste nieuwe drivers voor Grafische Kaart Matrox G 400 en Sounkaart werden opnieuw geinstalleerd.

    Computer :Win 98 se, Moederbord Asus P3B-F/Celeron 500 /SD Ram 512 mb /Grafischekaart Matrox G400 16 MB/Creative Labs Soundblaster 128 PCI
    HD Eide 20 GB IBM DPTA /Brander HP 8000i/CD rom Aopen 24 x/
    Zipdrive 100 Paralle poort aansluiting /Internet ADSL Diva USB modem/Netwerkje tussen twee computers, kaarten Sitecom 10/100

    Met format C en installatie nieuwe Win98 se werkt het system een tijd stabiel maar na een paar dagen komen de zelfde foutmeldingen terug.

    Ik heb reeds zonder resultaat de volgende veranderingen aangebracht :
    Wisselen van SD ram,grafischekaart,soundkaart.
    Twee geheugen testen met verschillende tools geven geen fouten aan in het SD ram geheugen
    Uitschakelen netwerk kaarten , zipdive 100 MB alsook enkele tools "vermoedelijke daders",zijn eveneens zonder resultaat gebleven.
    Oplossingen voorgesteld op website van Microsoft geven geen resultaat.

    Kent U dit probleem en heeft U een oplossing ?
    Dank bij voorbaat.

    Met vriendelijke groeten
    SG
  • In google vond ik dit http://www.google.com/search?num=100&hl=en&lr=&ie=UTF-8&oe=UTF-8&safe=off&as_qdr=all&q=+%22+VMM+%2801%29+%2B00004257%22&btnG=Google+Search

    Misschien helpt dit je op weg. Niet precies hetzelfde geval, maar wel allemaal gevallen met W98 als OS.

    Succes!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.