Vraag & Antwoord

Anders (internet)

hcc of planet adsl?

Anoniem
foeyo
5 antwoorden
 • Ik overweeg adsl te gaan gebruiken en heb wat rond gekeken naar de prijzen en snelheden.
  Voor 29,95 heb je adsl lite bij hcc net en voor 34,95 heb je adsl standard bij planet. Als ik naar de snelheid kijk zie ik op de ene site dat hcc sneller is en op de andere juist planet?
  Kan iemand hier iets zinnigs op zeggen?
 • xs4all, aansluiten, nooit meer probelem. stabiel. Wel eens andere verhalen van andere providers gehoord als planet en zon met connectie problemen. Zowat de hele wijk heeft xs4all genomen (ja mond op mond reclame)

  Hccnet geen ervaring mee, planet wel. Zwager heeft af en toe dat de verbinding voor enkele uren eruit ligt. Persoonlijk zou ik eerst Planet doen, met een aanbieding, vervolgens zeiden ze dat ADSL niet mogelijk was en me later maar opnieuw moest aanmelden en dan zonder aanbieding. Dit terwijl MXSTREAM (level-1 en level-2 support)al alles hadden doorgemeten en getest en er was geen probleem. Toen naar xs4all en binnen 2 weken zat ik in de lucht
 • Let even op de aanbieding van HCC tijdens de beurs dagen :wink:
 • Ik hoor hier heel vaak negatieve ervaringen met Planet. Ik heb nu bijna 2 jaar adsl van Planet…en ik denk in totaal zijn de uren dat er geen verbinding kon zijn op 1 hand te tellen….
  Een [b:77676e8d54]zeer[/b:77676e8d54] tevreden Planet/MxStream gebruiker dus :D
 • Even over die aanbieding van HCC. Ik wilde die bijna doen met usb modem tot ik zag dat ze een usb modem afraden met moederborden met een via chipset (amd). Balen dus want nu moet ik de 100 euro duurdere ethernetmodem kopen als ik het al zou doen dan…

  heeft iemand negatieve ervaringen met usb modem met amd processoren?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.