Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Goed download programma

9 antwoorden
  • Ik zoek een goed download programma waarin ik de downloads kan schedulen zodat ik deze s'nacht kan downloaden. Ik hebw eleens download accelerator plus gehad maar deze ging in de internet explorer zitten en dat vind ik dus wat minder. Bij getright zit een hoop spyware dus dat is ook niets. Weet iemand een spyware vrij en intergratieloos download programma?
  • [quote:465f20e1d2="sdk"]Ik hebw eleens download accelerator plus gehad maar deze ging in de internet explorer zitten en dat vind ik dus wat minder.[/quote:465f20e1d2] Gewoon uitzetten in je instellimngen; dan is DAP prima te gebruiken.
  • [quote:16ba014bcc="sdk"]Ik zoek een goed download programma waarin ik de downloads kan schedulen zodat ik deze s'nacht kan downloaden. Ik hebw eleens download accelerator plus gehad maar deze ging in de internet explorer zitten en dat vind ik dus wat minder. Bij getright zit een hoop spyware dus dat is ook niets. Weet iemand een spyware vrij en intergratieloos download programma?[/quote:16ba014bcc] Ben ik niet met je eens. Ik heb ook GetRight en geen spyware. Waarschijnlijk is dit wel het geval met de nieuwere versies van GetRight.
  • Met DAP is niets mis. Het is evenwaardig aan alle anderen en nog nederlands ook. In mijn IE voegt zich in wat ik wil en niet wat het progr wil. Met twee klikken is ieder progr wat jij niet wil uit IE. (Beeld, Werkbalken, DAP wegvinken.
  • Stardownloader (nederlands) www.stardownloader.com Groet, spruitje
  • Grappig, m,et een vinkje is het weg, tuurlijk joh. Als je een vinkje uitzet is de balk ernogsteeds maar hij zet er nog wel hij wordt alleen op invisible gezet. Dus het blijft explorer vervuiling. Maar ik zal eens Stardownloader kijken
  • wat mij het beste bevalt en ik al een jaar gebruik is flashget. hij bied veel mogelijkheden,ik laat hem zelf ook s`nachts draaien,je kunt ook downloads pauzeren,en nog veel meer www.flashget.com sukses.vedion.
  • Leechget misschien??
  • ik gebruik sinds kort [url=http://www.freshdevices.com/freshdown.html]Freshdownload[/url] dat werkt ook errug goed.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.