Vraag & Antwoord

Anders (internet)

internet traag

Anoniem
bvk
3 antwoorden
  • ik had voorheen win98se/winme waarbij het internet vrij vlot ging,ook het laden van pagina`s.nu heb ik windows xp,bij een nieuwe pc,het internet gaat opeens een stuk trager,als ik een onderwerp aanklik in het forum duurd het een tijd voordat hij geladen is,tevens blijft het modem hangen[de monitoren]knipperen een sec of 20/30 niet meer,en gaat dan weer verder,weet iemand voor mij alle juiste instellingen,van alles wat je bij het internet moet configuren voor een redelijk internet,het ligt niet aan de provider,zoals zoveel dan gaan beweren,alleen in winxp werkt het net even iets anders.en tis gewoon een boel zoekwerk,van wat wel en wat niet.aangevinkt moet staan,met een paar onbegrijpelijke termen.kan iemand mij hiermee helpen.alvast bedankt.

    vedion.
  • Heb je de nieuwste (XP-compatibel) drivers voor je modem al geinstalleerd ?

    Verder heeft xp een ingebouwde firewall, misschien helpt het als je deze uitschakeld ? (en evt. vervangen door bijv. zonealarm)
  • ik heb een externe kabelmodem,die hoef je volgens mij niet voor xp geschikt te maken ,hij vind hem zelf met installatie,teven staat de ingebouwde firewall in xp uit.heb je nog meer tips.dan hoor ik het graag.

    vedion.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.