Vraag & Antwoord

Anders (internet)

internet explorer kassie wijlen?

Anoniem
Draayertje
2 antwoorden
  • Hai,

    Sinds gisteren opent mijn ie 6 sp 1 geen nieuwe vensters meer. Als ik klik op 'openen in nieuw venster', als ik een link aanklik die een nieuw venster opent of als ik buiten i.e. 6 (bijv in outlook express) op een url klik, dan krijg ik even een zandlopertje maar verder gebeurt er niets… Iemand een idee hoe dit kan? Ik heb al sp 1 geinstalleerd, en al gekeken of het aan mijn firewall (zonealarm pro) ligt. De uninstall functie van i.e. 6 kan ik niet vinden…. :roll:
  • Internet Explorer is onderdeel van de basis van XP. Je kunt die dus niet verwijderen.

    Krijg je op de taakbalk niet een nieuwe taak te zien? Sommige pagina's openen na het bezoeken van sommige sites namelijk plotseling heel klein (1 pixel). De kunst is dan deze pixel op te zoeken en er met de linker-muisknop op te klikken. Nu worden de nieuwe schermen plotseling als een heel klein balkje geopend. Maak je het eerste scherm wat groter, dan worden alle daarna te openen schermen groter geopend.

    Het probleem wordt veroorzaakt doordat er via Java-scripts iets in de instellingen van je PC wordt veranderd. Ik ben er nog niet achter waar dat precies gebeurt in het register.

    Ik hoop dat je hiermee verder kunt, maar mogelijk is jouw probleem toch net weer anders.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.