Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Fair us

Anoniem
Supersnail
5 antwoorden
 • ik heb abonoment van speedlinq
  maar er staat [b:01dbeba254]verkeerslimiet op gebruik fair use [/b:01dbeba254]wat betakend dat dat je geen data limit heb

  bedankt
 • Bij fair use bedoelt men dat jij geen misbruik mag maken van je ongelimiteerde verbinding, dat wil zeggen dat je niet dusdanig veel dataverkeer mag hebben zodat andere gebruikers er last van krijgen. Dus als jij continue aan het downloaden bent, dan kan het zijn dat in jouw situatie Speedling zegt dat je te intensief gebruik maakt.

  Ik heb zelf een kabelaansluiting bij Chello en zij hebben ook een fair use policy, ik denk dat ik ongeveer op zo'n 5 gb per maand zit en ik heb nog nooit iets gehoord.
 • Ik zit bij wanadoo en mag maximaal 1Gb aan data-verkeer hebben :evil:
 • Als ik jou was zou ik me hier niet al te druk over maken. Indien je inderdaad zoveel zou downloaden dat je andere gebruikers hindert zal je daar wel een brief over ontvangen met het verzoek het rustiger aan te doen. Aangezien ze geen harde norm hanteren kunnen ze nl. niet zo maar zonder waarschuwing de stekker eruit trekken.
 • [quote:2024ebc54d="windowsXP-PRO"]Ik zit bij wanadoo en mag maximaal 1Gb aan data-verkeer hebben :evil:[/quote:2024ebc54d]
  Tsja, dan moet je ook geen ADSL Lite nemen bij Wanadoo, ADSL Lite bij HCC heeft, net zoals de andere 2 vormen, een fair use policy. Ik meen me te herinneren dat XS4ALL dat ook heeft.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.