Vraag & Antwoord

Anders (internet)

password op ftp MAP

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Hallo,
  onze school heeft hosting van vuurwerk.nl. Onze school bestaat uit 2 locaties met ieder een eigen website maar wel op dezelfde host. Wij van doorn willen dus op onze doorn map een eigen password zetten. Weet iemand hoe dit moet. Wij komen dr niet uit. Het password moet dus wel op de ftp staan want we weten niet met welke ftpclient wijk upload.

  Alvast bedankt,
 • Vertel eens even wat meer over de configurate en wat nou precies de bedoeling is, want ik snap het niet helemaal…
 • nou, gwn op de host van onze school staan 2 site's: die van doorn en die van wijk. Nu wil ik op het mapje van doorn een password zetten zodat wijk daar niet in kan :P . (is dat niet duidelijk) maar het password moet dus op de map zelf staan en niet in het ftp progje zelf want we weten niet welk progie wijk gebruikt. zo duidelijk :P
 • Nee, nog niet duidelijk. Jullie hebben een account bij Vuurwerk. Vuurwerk onderhoudt dus de server waar jullie site op staat en zorgt dus ook voor de wachtwoorden van jullie account. Ik weet niet of jullie voor beide sites een apart account hebben of dat jullie onder 1 account inloggen voor beide sites.

  Als jullie ieder een eigen account hebben, is er niks aan de hand. Je logt gewoon in met je eigen FTP-client, je eigen gebruikersnaam en eigen wachtwoord.

  Als je beide sites onder 1 account hebt zitten, zul je uiteraard bij Vuurwerk moeten zijn. Die kunnen misschien wel wat voor je doen. Zelf kun je het niet, omdat je via FTP geen rechten op mappen in kan stellen. Vuurwerk kan er misschien wel voor zorgen dat jullie niet in elkaars site kunnen klooien en anders moet er toch een accountje voor de andere site bij komen, met de bijbehorende kosten.
 • we zitten dus alle 2 onder hetzelfde account. ik zal een contact opnemen met vuurwerk. bedankt!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.