Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Bijlage in email

J.J.M.Kuijper
8 antwoorden
 • Als ik een aantal foto's verstuur via email dan kan degene die ze ontvangt ze alleen via de bijlage een voor een openen.
  Als ik zelf bij verzonden kijk staan ze ook apart als bijlage en moet je ze ook een voor een openen, terwijl ze op het moment dat ik ze verstuur ze wel onder elkaar staan.
  Je moet dit toch zo kunnen instelen dat je ze in je document kunt zien, dus zo kunt doorscrollen zonder ze een voor een te openen in een bijlage?
  Het gaat over Outlook Express.

  Jos
 • Welke versie van OE?
 • Als het goed is 6

  gr; Jos
 • Typ in start\uitvoeren:

  regedit [ok]

  Ga naar de volgende sleutel:
  HKEY_CURRENT_USER\Identities\{big long number}\Software\Microsoft\Outlook
  Express\5.0\

  Verwijder in het [b:552938ea88]rechter[/b:552938ea88] scherm de volgende twee sleutels:
  Automatically Inline Images
  Automatic Slide Show Delay

  Reboot.
 • Bedankt dat je me wilt helpen Ben , maar de bestanden die je aangeeft staan er bij mij niet in, hebben er waarschijnlijk ook nooit in gestaan.
  Ik heb ze er in ieder geval niet verwijdert, ik draai wel af en toe Reg Scrub voor XP, kan die ze soms al verwijdert hebben?

  Jos
 • Nee, dat denk ik niet. Als het voorbeeldvenster staat weergegeven, moeten de afbeeldingen ook direct in het bericht te zien zijn. Ga eens in OE naar Extra\opties\verzenden: staat de indeling op HTML? En als je op HTML-instellingen klikt: zie je dan een vinkje bij "afbeeldingen verzenden met berichten"?

  Heeft trouwens elke ontvanger hier last van? En als je zelf een e-mail naar je eigen e-mailadres stuurt: wat staat er in het Postvak in? Zie je dan ook geen afbeeldingen?
 • Bij verzenden stond tekst zonder opmaak aan gevinkt, ik heb nu html aangevinkt zoals je zei.
  Zal dat het geweest zijn???
 • Denk het haast wel, maar is het probleem daarmee nu opgelost?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.