Vraag & Antwoord

Anders (internet)

WS_FTP en ADSL

Anoniem
Belsat
4 antwoorden
 • Sinds ik ADSL heb met een Speedtouch 510i modem kan ik m`n homepage niet meer updaten. Kan dit liggen aan de ingebouwde firewall van het modem? Zoja, wat kan ik er aan doen????

  Vriendelijke groeten, Henk
 • Het meest waarschijnlijk lijkt me dat je homepage-provider (bijv. hetnet of zonnet) voor het uploaden vereist dat je inbelt via diezelfde provider. Je hebt misschien adsl bij een andere provider.
  Je moet dus, als dit nog kan, even op de oude manier inbellen met je homepage-provider en dan moet het werken. Anders moet je de homepage verplaatsen naar je adsl-provider.

  Succes.
 • Bedankt voor de reactie, maar dat is het probleem niet.

  Ik krijg namelijk wel contact met de site, kan ook kleine bestanden bv html pages laden, maar als ik probeer een plaatje te laden gaat het steeds langzamer, tot een time-out…. Ook bij de eigen provider.  Volgens de helpdesk van mijn provider ligt het aan de hardware firewall in m`n modem. Maar ik kan nergens vinden hoe ik die uit kan schakelen :-)

  Ciao, Henk
 • In dat geval kun je proberen om voor die ftp-sessie 'passive mode' aan te zetten in WS_FTP. Daarmee omzeil je meestal firewall-problemen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.