Vraag & Antwoord

Anders (internet)

IE 6.0 blijft hangen in pop-up schermen?

Anoniem
rickm
3 antwoorden
  • Ik heb W-XP met IE 6.0. Ik heb www.startpagina als startpagina van IE. Als ik op het IE-icoon klik dan krijg ik keurig mijn ww.startpagina.nl maar dan : klik ik op een dochterpagina of ander link dan komt er een soort lege pop-up , IE blijft in die pop-up hangen en het gevraagde scherm komt niet te voorschijn. Voer ik een zoekargument in op www.startpagina en ik druk op '' enter" dan treedt hetzelfde verschijnsel op. Ik heb IE 6.0 SP1 opnieuw geinstalleerd, ik heb alle opties bij het tabblad "Geavanceerd" van de internetopties in- en weer uitgeschakeld, ik heb de instellingen van Zone-Alarm gewijzigd en zelfs ZA uitgeschakeld het helpt allemaal geen reet. Het lijkt wel of, zogauw als er een pop-up op een pagina voorkomt of IE er in stikt. Kan iemand mij helpen???? :evil:
  • http://www.mvps.org/inetexplorer/answers2.htm#blank_windows
  • Beste tip: gooi IE eraf. En neem netscape of zoals ik mozilla. Daar kan je instellen of je pop-ups toestaat of niet. Maar als je toch IE wilt gebruiken kan je ook een pop-up killer gebruiken. Laat in ieder geval ZA staan! Een firewall heb je hard nodig en heeft niets te maken met je probleem. Succes, Frans.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord