Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Niet-werkende links in MS Internet Explorer 6

None
4 antwoorden
  • Enkele weken geleden heb ik IE 5 ge-updaded naar IE 6. Sindsdien werkt het grootste gedeelte van de links op de diverse sites niet meer. Datzelfde geldt voor links in mijn e-mail.

    Tevens functioneert de blauwe voortgangslijn onder in beeld nog maar zo nu en dan.

    Wie kan me op weg helpen naar het oplossen van deze problemen…?

    Alvast bedankt,

    Ben van Garsel.
  • Terug naar de vorige versie?
    http://tinyurl.com/56dx

    Wat je e-mailprobleem betreft:
    http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;q177054
  • Bedankt Ben,

    Met behulp van de info op de door jouw geadviseerde links alles weer teruggebracht naar de oude situatie.
    Een en ander marcheert weer naar tevredenheid.

    Ben van Garsel.
  • kyk ff of je niet toevallig een proxy hebt ingesteld !

    had ik namelijk ook een keer…….

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.