Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Bebruiken van Emule

Anoniem
None
11 antwoorden
 • Er gebeurd bij mij neit veel bij e-mule,af en toe download ie met 2 kbps.

  Hij heeft wel een lijst (die korte wordt van 64 naar 59) maar overal staat op de wachtrij en vroeger te veel verbindingen. Hoe kan ik emule nieuwe mensen laten zoeken en hoe kan ik de qr vernieuwen zodat ik echt weet hoeveelste ik ben op de wachtrij. Is het ook mogelijk mesnen met qr 1000 uit je bronnen lijst te halen? delte werkt niet.
 • Vaak staat er ook (vraagt om adner bestand) achter een persoon. Wat houd dit in? Wil ie eerst een bestand ban jou?
 • Ik heb E-mule en E-Donkey geprobeerd maar het is nog 10 keer erger dan WinMX: wachtrijen tot je een ons weegt, en intussen gebeurt er niks.

  Je moet aardig verstand hebben van filesahring om dit progje op orde te krijgen maar mijn simpele conclusie was dat ik altijd nog 10 keer sneller mijn spullen binnenkreeg met Kazaa of anders wat zoeken op het net. :wink:
 • Is inderdaad af en toe irritant. Ben er wel achter dat het netwerk van kaza (= ook i-mesh) niet geschikt is om spellen mee te downloaden. Heb al 3 keer gehad dat het een ander spel bleek te zijn. E-mule staat voor kwaliteit. Heb hem vannacht gewoon aan laten staan, was alleen niet eerlijk 200 mb verzonden 130 ontvangen. Maarja als je eenmaal geode sevrer hebt gaat het wat sneller. Als je er niet op kijkt kan je je er ook niet kwaad over maken :wink:

  Is er geen beter p2p programma???
 • [quote:bec9062db9]
  eMule features a credit system based on how much you give to the network. A lower upload means fewer credits and a longer wait time in queues.
  Bron: http://www.emule-project.net/faq/
  [/quote:bec9062db9]

  Als je dus veel in de wachtrij staat, kan het dus ook komen doordat je je upload te laag hebt staan.
 • hmm, kan niet zo snel oploaden, heb wel ul,dl ratio van 1,45:1 dus met mijn bijdrage moet het wel goed zitten. Ik verander mijn limiet tussen de 3 en 4 kbps afhankelijk van hoe snel ik download, heb geen zin nog meer extra te uploaden dan te downloaden.

  (werkt zo
  2 ul = 6 dl
  3 = 9
  4 = 16
  enz
 • Tja, met games is het heel triest gesteld op Kazaa, elke keer weer blijkt het een ander spel te zijn….
 • Ja wie doet zoiets nou, ik heb gehoord dat de muziekindustrie dat zou doen zodat mensen stoppen met kaza. Ja hernoem dan de mp3'tjes enm niet de spelen!!!!
 • Die games worden vooral door de Kazaa-klantjes zelf hernoemd…
 • Ach, ik gebruik Emule al redelijk lang en ben er zeer over te spreken. Files met een hoge "availability" haal ik met gemiddeld 20 kb/s binnen, niet zo snel als Kazaa, maar dan heb je wel kwaliteit en niet zoals met Kazaa "bad frames" in films. Nadeel van Emule is dat het meestal een tijd duurt voordat je met een redelijke snelheid kan downloaden.

  Wat betreft "fake" files, die vind je overal met ieder p2p programma, er zijn echter sites die emule file links bevatten, die 100% gecontroleerd zijn op "echtheid" waardoor je dus nooit de mist in kunt gaan.
 • toevallig staat er deze week in de planet download pagina een heel stuk over emule.

  oa over de gedubbelcheckte servers die dus echt de goeie bestanden bevatten.
  Linkie plakken is ook een vak blijkbaar :oops:
  dan maar op de oude manier:
  http://web.planet.nl/planetdownload/

  schijnt wel goed te zijn volgens hen trouwens

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.