Vraag & Antwoord

Anders (internet)

netscape en hotmail

4 antwoorden
  • Sinds enige dagen kan ik me netscape niet meer inloggen op hotmail. Daarvoor kon het dus wel. Met explorer lukt het wel, dus verbinding is ok. Is dit weer een truc van Bill? Snap er nix van Heb firewall en anti-virus van Norton en check regelmatig.
  • Dat is geen truuc, gewoon sluw zijn. Er is namelijk bijna niets mogelijk met netscape. Bijna iedereen gebruit explorer, dus de websites worden gemaakt op bassis van explorer. Probeer maar eens een reis te boeken via netscape. KAN NIET Probeer eens in te loggen bij zonnet. KAN NIET ik kan NIET internetbankieren bij Fortis met netscape, wel met explorer Zo zijn er vele voorbeelden. Conclusie. Je wordt verplicht om explorer als browser te blijven gebruiken. of je nu SP1 hebt of niet
  • opera browser versie 7 is een fantastische browser die zeker niet onderdoet voor explorer er is een gratis versie die een klein reclame vakje rechtsboven heeft,maar er is ook een geregistreerde zonder. Imo zijn geld meer dan waard.
  • Zekers. Heb ik ook, en ook netscape, alleen zoals eerder vermeldt, Heel veel sites zijn gemaakt op bassis van IE6. :evil: :evil:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.