Vraag & Antwoord

Anders (internet)

overeenkomst bij het registreren

Anoniem
Aerypton 2
3 antwoorden
 • Ik ben bezig met een digitaal leerplatform voor het onderwijs.
  Gebruikers kunnen zich registreren, maar bij de registratie wordt een reglement goedgekeurd. Men kan enkel verder gaan met de registratie als men de overeenkomst goedkeurt. Je kent dat wel.

  In het schrijven van een reglement ben ik niet zo goed, dus dacht ik een voorbeeld op het www te gaan zoeken… Miljaar, dat is moeilijk te vinden. Genoeg voorbeelden, maar meestal zo specifiek dat ik er niets kan mee aanvangen.

  Vandaar mijn vraag: kunnen jullie mij een url geven van een goed voorbeeld van een registratie-overeenkomst?
 • kun je niet gewoon de installatie van een of ander programma starten (winzip, spel, …) en kijken wat ze daar voor overeenkomst neer hebben gezet?
 • [quote:115ce454b6="Aerypton 2"]Miljaar, dat is moeilijk te vinden. Genoeg voorbeelden, maar meestal zo specifiek dat ik er niets kan mee aanvangen.
  [/quote:115ce454b6]

  Een regelement is pas een goed regelement als het specifiek is geschreven voor jouw situatie. Een standaardregelement dat je gewoon in z'n geheel overneemt zal dus niet voldoen.

  Je kan eventueel de layout van het regelement van MSN (http://privacy.msn.nl/tou/) of een andere bekende site gebruiken, die zijn meestal zeer volledig. Je zal er echter niet aan ontkomen om de meeste punten aan je eigen situatie aan te passen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.