Vraag & Antwoord

Anders (internet)

adsl en andere acounts

Anoniem
PS
3 antwoorden
  • Adsl-lite genomen, ouwe 56-modempje de prullenbak in. ai, iets te vroeg? want, hoe kan ik nou mijn website bij wanadoo uploaden. Via de adsl verbinding van hcc lukt het mij niet. girotel is ook foetsie. of kan ik via de adsl-verbinding ook bij andere providers inbellen?
  • je kan bij andere providers inbellen maar dat alleen als die providers dit toelaten en dat zijn er niet zoveel, dus wanadoo laat dit waarschijnlijk niet toe en je moet via je eigen wannadoo connectie (zelfs niet iemand anders met een wanadoo connectie) uplouden, dus dat is even pech voor jou oplossing1, ofwel 56kb modem uit de vuilbak halen en via je oude "abonement" uplouden naar je site maar dit vind ik infeite stom.
    oplossing2 : met uw nieuwe abbonement heb je zeker webruimte bijgekregen, zet daar je site op.
    Misschien je wel eens terug naar je oude site zal moeten gaan om bv in je index te zetten dat je site veranderd is van url.
  • Tja, tisnietanders. Zoals zo vaak komt deze verbetering niet in plaats van, maar gewoon ernaast. Wel interessant dat ik dus bij sommige providers wel en andere niet via mijn adsl-modem zou kunnen inbellen, is daar een overzicht van? Intussen mijn ouwe modumpje maar weer aangesloten, kan ik weer naar de stand van mijn girorekening kijken. Wel een gehannes hoor, en echt opschieten doet het ook niet , uploaden via adsl gaat toch ook sneller?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.