Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Alles werkt, behalve downloaden via IE

Anoniem
Crusher
5 antwoorden
 • Hallo :lol:
  Ik heb het volgende probleem. Ik heb een PC met Windows XP Pro NL en internet. Ik kan alles gebruiken. MSN, FTP-programma's etc. Alles werkt behalve het gewone downloaden via Internet Explorer. Als ik op een link klik (het maakt niet uit waar), gaat de balk niet lopen. Even daarna krijg ik een foutmelding. Hier zit u een screenshot: [img:83b1a9c001]http://www.sharemation.com/crusher/Probleem-IE.JPG[/img:83b1a9c001]
  Ook als ik de firewall (ZoneAlarm) en de virusscanner (Norton Antirus 2003) uitzet gebeurt er niks. Zou iemand mij kunnen helpen?
  Greetz!
 • Ik ben er ondertussen achter dat ik alleen geen .exe bestanden kan downloaden. Zip-bestanden en iso's etc. allemaal wel.
 • dit kan een paar dingen zijn!

  een van de oplossingen is, je instellingen van internet explorer nakijken!
  Ik weet niet precies waar het zit, ik denk bij geavanceerd! daar moet je denk ik een vinkje aan of uitzetten!

  Een andere oplossing is servicepack 1 van iexplorer 6 te downloaden en te installeren!! Of je laat win xp alles updaten via windowsupdate.com! Deze site zoekt automatisch alle nodige updates op!

  suc6 ermee!

  Greetz
 • weet je zeker dat het altijd zo is? soms krijg ik dat ook wel, maar naar een restart kan ik gewoon weer downloaden. probeer t anders eens met een andere browser, of downloadmanager.

  ps
  steve, zoveel !!! hoeft ook niet hoor :D :wink:
 • [quote:66044b84f7="juleswijers"]steve, zoveel !!! hoeft ook niet hoor :D :wink:[/quote:66044b84f7]

  Sorry slechte gewoonte van mij

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.