Vraag & Antwoord

Anders (internet)

automatisch verbinden van adsl bij opstarten

Anoniem
Draayertje
7 antwoorden
 • Hallo,

  Ik heb geen idee waar ik deze topic moest plaatsen, dus doe ik dat hier :) Ik heb zonnet adsl family met een usb modem. Als ik windows opstart, verbind het modem wel, maar ik moet ook nog even software matig inbellen. Is er ook een manier, behalve dan een router kopen, dat als ik windows opstart, die verbinding automatisch inbelt? Alvast bedankt!!!
 • Ik heb exact hetzelfde, maar dan met een kabelmodem (Docsis).
 • [quote:1ac26d86bc]dat als ik windows opstart, die verbinding automatisch inbelt? [/quote:1ac26d86bc]
  Kan je die verbinding niet in het 'Start -> Opstarten' menu zetten?
 • nee, dat heb ik al geprobeerd. Het probleem is dat als ik de verbinding bij opstarten zet, hij hem wel opstart, maar ik dan zelf nog op 'connect' moet klikken…. Ik zou liever zien dat het automatish gaat allemaal.
 • wat ik altijd doe, bijvoorbeeld als ik een download af wil hebben, maar niet me pc dag en nacht aan wil laten staan.

  Ik laat de pc inet explorer gelijk mee opstarten, en daarbij hoef ik niet op de connect knop te drukken. dus dan wordt bij het opstarten ook gelijk verbinding gemaakt. Nadeel daarvan is dat je dus ook gelijk je explorer hebt opgestart.
 • ik heb dat geprobeerd en dat werkt bij mij inderdaad ook. Maar ik denk dat ik eenmalig handmatig inbellen minder irritant vind dan dat mijn internet explorer automatisch opstart :lol: Ik ken iemand die laat automatisch opstarten:
  - outlook
  - word
  - excel
  - internet explorer
  - windows media player :-? :-? :-?

  in ieder geval bedankt voor de tip! Als er nog iemand anders is die weet hoe ik het inbellen kan automatiseren, hoor ik het graag!
 • je kunt een snelkoppeling van je speedtouch modem(I presume) plaatsen in het opstartmenu. Start —- Programma's —- Opstarten. Bij eigenschappen van het modem moet je dan dan kiezen voor opties. Alles uitvinken, dan start hij net als kabel vanzelf op.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.