Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Een WWW.xxx.COM verkrijgen

7 antwoorden
  • Wie kan mij verblijden met een antwoord hoe een iemand als ik die alles behalve weet over internet om een eigen WWW.(vul maar in).com of een .nl te verkrijgen? Het schijnt dat veel mensen dit niet weten (in mijn kenniskring in elk geval niemand.)....... :(
  • nou nou, je hebt zeker ver gezocht :o wat dacht je van http://domeinnaam.pagina.nl/ een .nl domein kun je ook zelf registreren, maar volgens mij is het nog steeds het handigste om het via een bedrijf te laten doen. bijv: www.netground.nl, kost me 15 euro per jaar. er zijn heel veel bedrijven die zo'n service aanbieden, maar kijk wel uit! het domein wordt dan van dat bedrijf, en die "lenen" het zeg maar aan jou. maar bij een fatsoenlijk geregistreerd nederalnds bedrijf, zul je echt geen problemen krijgen.
  • Kijk eens op [url]http://www.deheeg.nl/[/url]. Zeer goede ervaring mee en het domein is helemaal in jouw bezit.
  • klopt, das een goede, maar ook dure. en vaak hebben hobyisten (hoe schrijf je dat dan weer :oops: ) dat er niet voor over.
  • Neem gewoon contact op met een webspace provider, huur daar je ruimte en laat hem ook de domeinnaam registreren. Dan ben je van alle gedonder af. Een .com domein is het eenvoudigste, worden verder geen eisen aan gesteld. Een .nl domein is onlangs wat eenvoudiger geworden, maar er zitten toch nog steeds allerlei haken en ogen aan.
  • Bedankt voor de informatie! :D Nu heb ik een begin. Nu lijkt me Ground Net wat betaling betreft uitstekend, maar een beetje webruimte was aangenaamder geweest. DeHeeg biedt het aan, maar me wel wat aardig centen gaat kosten. Verder zijn ze best wel strikt met hun voorwaardens, of hoef ik me hiervan niet teveel aan te trekken? Ik ga middels verder zoeken naar een meest geschikte webhosting.
  • Misschien heb je hier wat aan: http://www.weballey.net/links/Web_space/Paid_hosts/Other_listings/

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.