Vraag & Antwoord

Anders (internet)

de POP servers van 12move

Anoniem
Captain_Kansloos
3 antwoorden
 • Ik ben al een tijdje de gelukkige eigenaar van een kabelaansluiting. Toch heb ik nog steeds een tweede pre-cable e-mailbox van toen ik nog via 12move internette. Probleem is dat 12move niet toestaat dat e-mails gedownload worden van een andere verbinding dan die van 12move. Kent iemand een manier om 12move te bedotten?
 • 12move bied ook de mogelijkheid om je mail op inrenet te bekijken (webmail) asl je daar inlogt en onder 'instellingen' naar 'inkomende mail' gaat , dan kun je opgeven dat mail automatisch naar een bepaald adres geforward wordt. Daar kun je je Kabel email adres opgeven bv. Moet je alleen regelmatig je mailbox online legen, want forwarden betekend nog niet dat die berichten ook meteen verwijderd worden.
 • Wat Kansloos zegt klopt bijna helemaal.
  Als je hier dus inlogt : http://webmail.12move.nl/mail/main?domain=12move.nl&style=default

  Dan kan je je instellingen voor "Mail ontvangen" veranderen.
  [img:738a697407]http://www.xs4all.nl/~foeyo/12move_web.jpg[/img:738a697407]
  Daar kan je dus bij "Stuur alle mail automatisch door naar:" je emailadres invullen.
  Dan worden er [u:738a697407]geen[/u:738a697407] kopies opgeslagen in je 12move mailbox. Dus die hoef je dan niet te legen af en toe. De 12move nieuwsbrieven worden wel in je mailbox gedump (en niet doorgestuurd als ik me niet vergis) ongeacht of je alles laat doorsturen (kwam ik laatst achter).

  Suc6.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.