Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Verborgen instelling?

Anoniem
aj.werkhoven
6 antwoorden
 • Hallo, sinds enkele maanden zeer tevreden surfend met adsl, heb ik nu toch iets vreemd; als ik IE (6.0) afsluit en ik wil dan enkele uren later weer het web op (PC aan laten staan), kan hij 'de pagina niet laden' (het bekende witte scherm). Kijk ik bij de verbinding dan is er niets aan de hand. Na het herstarten van de PC is alles weer normaal.
  Vraag is dus: is er ergens een verborgen instelling die het hernieuwd inloggen onmogelijk maakt?
 • misschien al eens geproberd om je lijn te verbreken en dan opnieuw in te bellen??
 • Heeft niet echt geholpen. Bovendien wil ik als ik 's middags op het web ben geweest, 's avonds probleemloos verder kunnen gaan. Andere suggesties?
 • Als de verbinding er gewoon is (bijv e-mail doet het wel gewoon) kijk dan eens in IE 6 onder Extra–>Internet Opties–>Tijdelijke Internet Bestanden sectie –>Instelllingen
  en varieer dan eens met de mogelijke antwoorden op de vraag 'Wanneer moet er op nieuwe versies van internetpagina's gecontroleerd worden?'

  Succes
 • De instelling staat nu op automatisch. Ik zal je suggestie proberen F@nkey. E-mail doet het overigens ook niet na een langere pauze.
  Het gekke is dat de LAN-verbinding steeds op ingeschakeld staat (Config.scherm, netwerk- en Internet-verbindingen, netwerkverbinding) :-?
 • Heeft de provider van je misschien een automatische time-out bij geen gebruik langer dan een x aantal uren?

  Bel hun helpdesk eens.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.