Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Bij starten van IE is het venster miniklein

GamesFreak
2 antwoorden
 • Hallo allemaal,

  Als ik IE start is mijn venstertje miniklein, dan moet ik steeds op vergroten drukken.
  Weet iemand waar ik het kan instellen dat hij gelijk op z'n ware grote is?
 • Zie computer totaal 5, mei 2003 blz 109.

  Vraag:

  [b:9e041990cf]Mini-venster[/b:9e041990cf]
  Mijn probleem is eenvoudig: als ik op een willekeurige webpagina met rechts klik op een link en vervolgens de optie openen in nieuw venster kies, gebeurt dat in een venster(tje) van 3 x 3 cm. Hoe kan ik ervoor zorgen dat dat nieuwe venster standaard schermvullend wordt (of in elk geval groter dan 3 x 3 cm)? Ik gebruik W98 met IE 6.0.26.

  Antwoord:

  Het probleem dat u beschrijft irriteert veel computergebruikers al jarenlang. Elke oude versie van IE heeft ermee te maken gehad en ook in versie 6 is eht probleem niet opgelost. Als u handmatig een venster verkleint of vergroot, onthoudt IE automatisch deze afmetingen. Telkens als u een nieuw venster opent, zla Explorer de laatst opgegeven afmetingen gebruiken. U kunt dit heel simpel oplossen door Explorer nieuwe afmetingen voor te schotelen. Open hiervoor IE, klik vervolgens met uw rechter muisknop op een willekeurige link en selecteer Openene in nieuw venster. Sluit nu het eerste venster datu hebt geopend (dat waarmee u Exprlorer hebt gestart). Ga terug naar het tweede venster en sleep dit tot de gewenste grootte. Doe dat neit met de optie Maximaliseren, maar gebruik uw muis om het venster naar de gewenste grootte te brengen.
  Houd nu de Ctrl-knop op uw totsenbord ingedrukt en sluit het venter (Bestand, Sluiten). Explorer zal voortaan nieuwe venster in de door u opgegeven afmetingen openen. Als het probleem nog niet opgelost is, kunt u op de internetsite van jiiSoft een programma downloaden dat automatisch alle vensters van Explorer maximaliseert. U vindt dit op www.jiisoft.com/iemaximizer/index.htm

  Misschien dat je er wat aan heb?

  Jochem

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.