Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Adsl usb probleempje

Black-Oil
5 antwoorden
  • Hoi,

    Ik heb een probleem met de computer van mijn schoonouders.
    Ze hebben een computer met win XP en een alcatel speed touch usb modem met een planet internet abb. Sinds enige tijd kunnen ze niet meer internetten. Zodra er verbinding is gemaakt en de startpagina is geopend gebeurt er niks meer. Een icoontje rechtsonderin het beeld (in de vorm van de usb modem, iets met usb diagnostics) is nu geel geworden (was altijd groen bij normale verbinding). De verbinding doet het dus nog wel, maar we kunnen niet meer surfen. Het systeem is al een keer opnieuw op de computer gezet en ik heb ook al enkele keren de internet verbinding opnieuw geinstalleerd.

    Weten iemand hoe ik dit probleem kan verhelpen?

    Groeten, Black-Oil
  • :lol: Heb je al contact opgenomen met Planet zelf…..?
    De modem kan stuk zijn.

    Groetje
  • Als de verbinding tot stand is gebracht, even dubbelklikken op die diagnose icoon in de systray. via de tabbladen die je dan te zien krijgt kun je zien of er data wordt ontvangen en verzonden.
    Probeer ook eens een ander programma via internet, bijvoorbeeld een update halen ofzo, zonder dat IE wordt geopend. Als dat wel lukt weet je in ieder geval dat de verbinding wel goed is en dat je de instellingen van IE moet uitpluizen.
  • Dank voor de reacties. Ik heb nog geen contact met planet gehad want meestal zit je dan een uur in de wacht en dan vertellen ze dat het niet aan hun ligt. Ik zal het nu toch maar weer eens proberen.

    Via de diagnose kan ik zien dat er geen bytes worden verzonden of ontvangen. ik heb nog niet geprobeerd om een update op te halen, dat zal ik vanmiddag eens proberen.

    Groeten
  • hee, ik had het zelfde probleem. steeds met winxp geen goede verbinding, want steeds werd dat ding geel. nou maar je kan nieuwe drivers downloaden, die kan ik anders ook wel mailen, maar ze staan iig op www.mxstream.nl ofzo.(kan je ook via kpn.nl komen)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.