Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Verstoord beeld in Internet Explorer, niet in Netscape

Anoniem
joostjep
6 antwoorden
 • Webpagina's in IE worden verstoord weergegeven: nauwelijks kleuren, grote zwarte of blauwe letters en transparante rolmenu's. Dezelfde pagina's worden in Netscape wel goed weergegeven. Het ligt niet aan de PC (een Dell met W98 is vervangen door een Acer G500 met XP Home).
  De monitor is een DellM990 met een Radeon7500 adapter. Bijwerken van de de stuurprogramma's heeft geen effect.
  Geen enkele verkoper/fabrikant/Microsoft heeft me tot nu toe kunnen helpen. Ik vestig nu mijn hoop op dit forum. Als je wilt kan ik 2 zeer overtuigende maar raadselachtige PrintScreens sturen die het probleem in 1 klap duidelijk maken.

  Bedankt,

  Louis
 • Welke versie van IE heb je?
 • Ik gebruik IE 6.0. Het probleem zag ik net, doet zich ook voor in mijn nieuwe e-mail programma (MS Outlook 2000 SR) op de Outlook vandaag pagina. Ook de beginpagina van Help en Ondersteuning (van XP Home) heeft een witte achtergrond en lelijke, grote, blauwe letters.
  Extra - Webinstellingen herstellen helpt niet.

  Louis
 • Ik denk niet dat het aan je videokaart of monitor ligt. ik heb je topic dan ook maar verplaatst naar een forum gedeelte wat er beter bij past.
 • Ik denk dat je eens bij de instellingen van i.e. moet gaan kijken. Beste is om deze weer als beginwaarde in te stellen.
  Sinds wanneer worden deze pagina's trouwens zo weergegeven?
 • De standaardinstellingen van IE zijn hersteld maar zoals verwacht hielp dat niet. Namelijk, ook in andere programma's komt de weergave-afwijking voor.
  Ik dacht het aan de monitor zou liggen omdat het aansluiten van een 2e (gloednieuwe) PC hetzelfde probleem opleverde. Nu heeft blijkbaar een leeuw mijn melding naar een andere forumgedeelte verplaatst. Welk gedeelte,en krijg ik dan ook direct een e-melding als er antwoord is?
  (ik ben nieuw op dit forum)

  Louis

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.