Vraag & Antwoord

Anders (internet)

anonymous proxy server in combinatie mxstream mogelijk?

Anoniem
Leo S
6 antwoorden
 • Ik heb Mxstream basic (512), bij Euronet. Nu wil ik een proxyserver instellen. Nu weet ik dat mxstream een soort van VPN-verbinding is. En heb weleens gehoord dat proxy servers niet zo goed met zulke verbindingen kan werken. Klopt dat? Wat is hier van waar?
 • Hier is niks van waar. Je kan prima een proxy instellen, maar de vraag is meer of je dat nou echt wel wil.
 • je kan idd gewoon proxy servers gebruiken…het is immers gewoon een normale i-net verbinding (alleen het verschilt met kabal natuurlijk).

  Ik gebruik ook wel eens een proxy server, alleen zijn de meeste niet zo snel dus als je gewoon gaat surfen is het niet zo verstandig een proxy server te gebruiken.
 • Okee bedankt, dan kan ik nu gaan zoeken naar proxy servers. En dat ze traag zijn ik weet het.
  Ik heb nog 1 laatste vraag. Mijn internet verloopt via een router. Daar zitten 3 computers op aangesloten. Kan ik ook dan ook alleen mij pc via een proxy server laten lopen doordat in te stellen via Windows? Of kan ik het alleen instellen voor alle PCs tegelijk omdat ik een router heb? (dus via de firmware van de router instellen)

  mvg,
  Roy
 • Het moet per PC worden ingesteld bij LAN-instellingen in je internet-opties.
 • Okee bedankt voor de info.
  Waar kan ik het beste op internet gaan zoeken naar anonymous proxy servers? Ik weet als ik met een zoekmachine zoek naar anonymous proxy servers, dat ik veel vind. Maar zijn er enkele bekende sites. die bekend staan goede proxy servers te hebben? Zoja, wat zijn de URL's?

  mvg,
  Roy

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.