Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Probleem met 'uploaden'.

Anoniem
Heraclitus VII
2 antwoorden
 • Sinds bijna drie jaar heb ik een homepage bij Het Net, waar ik over het algemeen naar tevredenheid, aan kon 'werken' via DW3.
  Sinds begin deze maand lukt het me echter niet meer om te 'synchroniseren' (aan mijn instellingen heb ik niets gewijzigd…).
  Wanneer ik 'synchronize' aanklik, krijg ik nu steeds een pop-up te zien waarop staat: 'No synchronization is necessary'.
  Nadat ik dus aan mijn pagina's de nodige veranderingen heb doorgevoerd…
  Via 'put' per pagina lukt het me wel om de veranderde pagina's op het internet te krijgen, maar dat is en omslachtig en kost me veel meer telefoontikken dan noodzakelijk.
  Van Het Net krijg ik als antwoord:
  'Het door u genoemde Dreamweaver wordt door ons niet ondersteund. Uit de meldingen die u opgeeft kunnen wij opmaken dat dit een melding is van Dreamweaver'.
  Dat schoot dus lekker op…
  Vraag: Kan ik hier iets aan doen… of kan ik ook een ander ftp-upload-programma gebruiken naast DW (met synchronisatie-mogelijkheid) ?
  Zo ja, welk programma raden jullie aan voor een simpele digibeet ?
  Bij voorbaat dank voor reacties !
  M.v.g.,
  Heraclitus VII
 • Dreamweaver maakt gebruik van FTP om bestanden op een server te plaatsen. Probeer eens met een ftp-client in te loggen met precies dezelfde instellingen als in Dreamweaver. Als dit ook niet lukt, zijn de instellingen fout, of kan er om wat voor reden dan ook niet meer ge-ftp'd worden.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.