Vraag & Antwoord

Anders (internet)

favoriete website werkt maar gedeeltelijk

5 antwoorden
  • Enige dagen geleden werkt mijn favoriete website studio.tip.nl ineens slechts gedeeltelijk. Enkele knoppen zijn niet te bediennen ( die ik regelmatig gebruikte) en de scrollpagina met de laatste driver info geeft alleen maar een rood kruis. Internet werkt verder prima, ik weet niet wat er aan de hand is. Op het werk werkt de site wel correct. OS is xp home met service pack 1, wie weet raad, bvd,
  • [quote:33de88da1c="tverheijden"]Enige dagen geleden werkt mijn favoriete website studio.tip.nl ineens slechts gedeeltelijk. Enkele knoppen zijn niet te bediennen ( die ik regelmatig gebruikte) en de scrollpagina met de laatste driver info geeft alleen maar een rood kruis. Internet werkt verder prima, ik weet niet wat er aan de hand is. Op het werk werkt de site wel correct. OS is xp home met service pack 1, wie weet raad, bvd,[/quote:33de88da1c]ik kan al niet eens op de site zelf komen :o
  • Lijkt me een probleem aan hun kant. Je kunt niet pingen naar tip.nl, en ook nslookup levert niks op. Dit kan betekenen dat er iets mis is met de registratie of configuratie van het domein. Whois geeft een laatste aanpassing op 12/6 aan. Is het sindsdien mis? Mogelijk heb je op je werk een proxy server of cache, die de site nog wel bevat.
  • Ik had laatst iets soortgelijks met de site van een vriend. Iedereen behalve ik kon de site prima binnenkrijgen. Ik heb hem eerst offline gestart, en daarna gewoon een link aangeklikt. Sindsdien is het probleem opgelost. Je zou ook je tijdelijke internet bestanden en de coockies kunnen schonen.
  • [quote:69966ae6c8="tverheijden"]Enige dagen geleden werkt mijn favoriete website studio.tip.nl ineens slechts gedeeltelijk. Enkele knoppen zijn niet te bediennen ( die ik regelmatig gebruikte) en de scrollpagina met de laatste driver info geeft alleen maar een rood kruis. Internet werkt verder prima, ik weet niet wat er aan de hand is. Op het werk werkt de site wel correct. OS is xp home met service pack 1, wie weet raad?[/quote:69966ae6c8] [url=http://studio.club.tip.nl/]http://studio.club.tip.nl/[/url] ? [url=http://www.webwereld.nl/nieuws/15384.phtml]Tiscali[/url]... zegt al genoeg.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.