Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Ik wil mijn ip adres wijzigen

Anoniem
FoXiERotjEknoR
13 antwoorden
 • Ik chat altijd bij tmf chatbox, maar ze hebben me ip adres geblokt. Ik denk dat ik wat verkeerds had gezegt, maar weten jullie wat voor programma ofso je moet downloaduh om het te veranderen of anders.
 • sorry hoor … no offence … MAAR

  tmfweb is 1 van de chats die zo achtelijk veel toelaten … dat als je daar gebanned wordt… je het gewoon FOKKING verdiend heb ….

  Is het in jouw ogen niet terecht… via mail de ops dat zeggen ….


  ik zou zeggen zit je tijd uit en leer ervan ….

  Evt kun je natuurlijk alle topics hierover afgaan … ik heb er genoeg over verteld …. beetje googlen erbij …. En dan een enorm klein beetje eigen fantasie en leergierigheid en het zal je lukken ….

  Maar ga niet hiero verw8en dat wij jou gaan helpen om verder te klieren op een sjet …. ( is dat niet zo … tell it 2 the proper ops … on tmf web ) not 2 us
 • Bedankt, maar daar heb ik ook weer nix aan!!!!! :(
 • Ik ben het met FoXiERotjEknoR eens. Zelf vinden we het ook irritant als mensen op dit forum zich niet aan de regels houden. Om die reden gaan we je ook niet aan tips helpen om weer toegelaten te worden op een chat waar je gebanned bent.
 • Lekker aardig ben jij zeg, Het is de eerste x, en zo erg was het ook weer niet!!! :x
 • Laat ik me dan ook maar aansluiten bij FoXiERotjEknoR en PS. Als het niet zo erg was, dan kun je het best in de groep gooien bij de ops van TMFweb.

  En van mij mag dit draadje nu wel op slot.
 • [quote:fe273be884]Ik chat altijd bij tmf chatbox, maar ze hebben me ip adres geblokt. Ik denk dat ik wat verkeerds had gezegt, maar weten jullie wat voor programma ofso je moet downloaduh om het te veranderen of anders.[/quote:fe273be884]
  Bel je provider. Zij regelen ip's.
 • [quote:3f0b083453="Wiep Corbier"][quote:3f0b083453]Ik chat altijd bij tmf chatbox, maar ze hebben me ip adres geblokt. Ik denk dat ik wat verkeerds had gezegt, maar weten jullie wat voor programma ofso je moet downloaduh om het te veranderen of anders.[/quote:3f0b083453]
  Bel je provider. Zij regelen ip's.[/quote:3f0b083453]

  Of een paar dagen je modem uitzetten (als je dhcp hebt tenminste) en hopen dat je dan een ander IP krijgt toegewezen ;)
 • Hij wil antwoord op z'n vraag en de helft van de reacties heeft ie vrij weinig. Als iemand wil weten hoe hij een ISO moet branden die hij gedownload heeft springen we er toch ook niet meteen bovenop met de gedachte dat het wel eens een illegaal stukje software kan zijn. Maargoed ontopic:

  Ik heb ergens in een of ander computertijdschrift een stukje gezien over een programmaatje voor het 'annoniem surfen', die zou je IP adres 'faken'. Ik weet niet of dit ook daadwerkelijk werkt maar het valt te proberen. Nu kan ik dat tijdschrift alleen zo snel niet vinden maar dat vind ik nog wel. Misschien moet je ff googlen naar zoiets.
 • [quote:f370252fa5="Boerke87"]Hij wil antwoord op z'n vraag en de helft van de reacties heeft ie vrij weinig. Als iemand wil weten hoe hij een ISO moet branden die hij gedownload heeft springen we er toch ook niet meteen bovenop met de gedachte dat het wel eens een illegaal stukje software kan zijn. [/quote:f370252fa5]

  Als iemand vraagt hoe die de ISO van bv. Vice City moet branden gaat er ook een slotje op. Bovendien vind ik gebruik van illegale software wat anders dan het omzeilen van een ban. Hoe zou jij het vinden als personen die hier een ban hebben omdat ze er een zooitje van maken met behulp van een ander forum weer lekker verder kunnen onder een andere username?
 • [quote:f49cffaf9a]Bovendien vind ik[/quote:f49cffaf9a]

  Zo vindt iedereen iets…..
 • Bedankt voor jullie reacties. :roll:
 • Oja, ik kan opeens weer chattuh :lol:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.