Vraag & Antwoord

Anders (internet)

mailling list

5 antwoorden
  • Ik moet eigenlijk een mailinglist opzetten, maar heb geen flauw idee hoe dit in zijn werk gaat. Er zijn verschillende mannieren. Wij willen geen reclame en verder moeten 'abbonees' niet de mail adressen van overige leden in hun post kunnen traceren. Wat kan ik het best doen ?
  • Welk mailprogramma? http://www.plugsocket.com/support/email_setup.html Gebruik verder "Undisclosed recipients" om mailadressen te verbergen: http://www.cyberwalker.net/columns/aug01/230801.html http://www.peabody.jhu.edu/computing/doc.gigue/hide-address.html http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;q182987
  • bedankt, Ik had gedacht dat het heel anders in zijn werk ging. Zit er niet een limiet aan het maximaal aantal email adressen in het bcc-veld ? Ik gebruik foxmail.
  • Als je een vast aantal abonnees hebt, moet je die e-mailadressen in een Grouplist gooien. Die Grouplist plaats je in het BCC-vak. Om hoeveel adressen gaat het? 1000 of 100.000? Als het om erg veel gaat, kan je beter kijken naar massmailing-software, zoals [url=http://www.dimac.net/]JMail[/url] e.d. (Foxmail ken ik niet. Uit China?). Wat ook uitmaakt: eigen mailserver? Of moet alles vanuit 1 stand-alone PC geklaard worden?
  • Het betreft idd een standalone pc. Ik weet nu hoe ik het aan moetpakken en het werkt onder Foxmail. Alleen baar ik mij zorgen zodra er meerdere abbonees komen. Je moet elke abbonee de mail toezenden, dus bij 50 abbo's dan verstuur je 50x het zelfde mailtje.....

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.