Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Merken van computers en adsl verbinding.

Anoniem
webspider
2 antwoorden
 • Hallo,

  Ik zou graag een nieuwe computer kopen maar heb een paar probleempjes welke merk is eigenlijk het beste of bestaat er ergens een vergelijking tussen merken.
  Mijn tweede probleem is het volgende ik heb nu een gewone usb moden actel speeds touch een adsl verbinding dus dit werkt goed en zou ik zo willen behouden een paar weken geleden zag ik een boekje een draadloze usb poort staan zou ik deze kunnen gebruiken om mijn internet verbinding te kunnen verzenden?
  Wat is een andere oplossing ik zou wel met mijn laptop willen kunnen surfen zonder dat mijn eerste computer op staat.

  Wie wil mij helpen

  Dank bij voorbaat.
 • tot mijn verbazing is er, naar aanleiding van je vraag, geen oeverloze discussie losgebarsten in de groep over alle voors en tegens van computers… als je een nieuwe computer wilt kopen kun je het beste naar een winkel gaan waar ze er een beetje verstand van hebben. informatique (www.informatique.nl) is er zo een - ik heb geen aandelen, maar heb er wel goede ervaringen mee. je kan ze uitleggen wat je met de pc wilt gaan doen - en dan samen kijken hoe zo'n pc voor jou in elkaar gezet moet worden. je krijgt iets wat een klasse beter is dan een ding uit het rek bij de v&d; (sorry, v&d;…)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.