Vraag & Antwoord

Anders (internet)

verbnding herstellen lukt niet

6 antwoorden
  • Als ik de LAN verbinding(internet, chello) wil herstellen geeft hij deze foutmeldingen: -Het IP-adres kan niet worden vernieuwd -bezig met vernieuwen van alle DHCP-leases en herregistreren van de DNS-namen.(lukte niet) dat eerste dat kan ik nog begrijpen, maar wat betekent die 2e foutmelding?
  • Ja, je hebt namelijk een vaste internetverbinding en dus een vast IP-nummer. Als mijn verbinding wegvalt kies ik eerst voor de optie "uitschakelen" in "status van de LAN-verbinding". Vervolgens start ik de LAN-verbinding opnieuw op en heb weer een verse verbinding!
  • [quote:8b3ed0f613="Roodwit"]Ja, je hebt namelijk een vaste internetverbinding en dus een vast IP-nummer. Als mijn verbinding wegvalt kies ik eerst voor de optie "uitschakelen" in "status van de LAN-verbinding". Vervolgens start ik de LAN-verbinding opnieuw op en heb weer een verse verbinding![/quote:8b3ed0f613] Bij Chello heb je geen vast IP-adres.
  • Freeware 'firewall' geinstalleerd ? check: [url]http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;810606[/url]
  • alvast bedankt voor de reacties, de enigste firewall is Norton internet security. Maar deze start hij af en toe niet eens op + hij zegt dat de TCP/IP niet geinstaleerd is. Hij is zelfs geuninstald. We hebben Windows XP al opnieuw geinstaleerd, geen succes...
  • Ah, je hebt zeker een Realtek 8139 NIC ? Gebruik dan de drivers van Realtek [url]http://www.realtek.com.tw/downloads/downloads1-3.aspx?series=16&Software=True[/url] De drivers op de floppy die meegeleverd zijn = bagger.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.