Vraag & Antwoord

Anders (internet)

website downloaden

6 antwoorden
  • Is het mogelijk om een volledige website te downloaden en op een cd te zetten? Willem
  • Ja
  • [quote:af56abc163="gerben"]Ja[/quote:af56abc163] grapjas..;) Je kunt met adobe actrobat een gehele website binnenhalen. Je kunt dan aangeven tot hoever hij moet gaan downloaden. maar via [url=http://www.google.be/search?q=download+website&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=nl&btnG=Google+zoeken&meta=]google[/url] vind je ook behoorlijk veel software zoals bijvoorbeeld [url=http://www.esalesbiz.com/extra/]dit[/url]
  • [url=http://webstripper.net]Webstripper[/url], helemaal gratis :) Download eerst de website, daarna kun je branden.
  • Hij vroeg toch alleen of het mogelijk was? Maar goed, er zijn letterlijk [url=http://www.google.nl/search?q=%22how+to+download+a+website%22]honderden programma's[/url] te dit kunnen. Leef je uit. Je weet overigens wat het woord [url=http://www.google.nl/search?hl=en&ie=UTF-8&oe=UTF-8&newwindow=1&q=copyright]copyright[/url] betekent? En dat het uiterst onbeschoft is een server plat te leggen met een spider? Of een hele site te downloaden, terwijl je maar tien pagina's nodig hebt? Of alle links in een forum te spideren?
  • [url=http://download.com.com/3000-2377-10149393.html?tag=lst-0-1]HTTrack Website Copier[/url] vind ik zelf erg handig hiervoor.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.