Vraag & Antwoord

Games

RAINBOW SIX 3: RAVENSHIELD

Anoniem
Capone
6 antwoorden
 • Deze tactical shooter is al ruim een half jaar uit. Was nooit zo'n fan van dit genre maar zag afgelopen zaterdag deze voor een prikkie (lees € 19) bij een groot warenhuis liggen (je weet wel, waar ze er een aantal van gaan sluiten). Gelijk natuurlijk online gegaan en na 50 keer gekilled :x te zijn en na het ontdekken van de heartbeat sensor :P gaat het gaande weg beter. Ik kom met moeite nu vanachter mijn pc vadaan. Grafische is tie zeer mooi. Nu zag ik bij de zoekmachine niet zoveel berichten terug komen over deze game. Ik vroeg me af wie van jullie deze speelt en wat jullie er van vinden.
 • Ik heb em zelf niet maar ik heb hem weleens multiplayer gespeeld en vond em erg goed…

  Ik had trouwens ook de single player geprobeerd, maar die viel een beetje tegen.

  Maar in ieder geval vind ik het dus een goed MP-spel…
 • Wij spelen Ravenshield een paar keer per week en zeker op zondagavond. Waanzinnig spel, vooral de Coop mode; de AI van de tegenstanders is bijzonder goed. Inmiddels 2 mappacks gedownload, we kunnen dus weer vooruit! Echt te gek!
 • ik heb hem ook.. de multiplayer is echte masterlijk!!! 1player missies gaan wel ik heb hem eigenlijk ook alleen voor de multiplayer functie gekocht…
 • na een paar dagen ga ik de mappen al beter kennen en leg je wat meer van die mannen om. hebben jullie ook nog wat tips tav het ideale wapen etc. ook met het toekennen van de controls aan keyboard en muis ben ik nog niet uit wat de meest ideale is. je hebt ze eigenlijk allemaal nodig. Tips?????
 • gebruikte zelf altijd de keys; zxcasdqwe iig, de linkerhoek voor het geven van commandos, en het duiken/kruipen van speler.

  shift, ctrl, enter, space voor acties e.d

  en muis rechtermuisknop voor zoom, en links… duh :wink:

  mijn favo gun waren altijd die Heckler en kochs.. lekkere hoge rate of fire, en met silencer ook nog eens onhoorbaar..

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.